انواع پروتئین وی :

 
1. پروتئین وی هیدرولیز شده:معمولاً در مصارف کلینیکی استفاده می شوند، زیرا تا حدی خرد شده اند و هضم آنها آسان تر است
2. پروتئین وی مجزا:حاوی حداقل چربی، لاکتوز و کلسترول است، و 90% بیشتر پروتئین دارد
3. کنسانتره پروتئین وی:که شامل چربی، لاکتوز و 29 تا 89% پروتئین است که این مقدار به نوع محصول بستگی دارد.
ویژگی های پروتئین وی چیست؟
 
پروتئین وی یکی از با کیفیت ترین منابع پروتئین است و یک انتخاب ایده آل برای مردان و زنان در هر سنی محسوب میشود.نه تنها پروتئین وی باعث فراهم کردن آمینو اسیدهای شاخه دار ضروری برای ورزشکاران حرفه ای میشود،بلکه این ماده در بهبود و بازسازی بافت های ماهیچه ای نیز کمک می کند.پروتئین وی به سرعت به خاطر طول کم آمینو اسیدهای شاخه دار آن جذب بدن میشود که خود باعث ریکاوری مطلوب و رشد در عضلات میشود.پروتئین وی دارای ویژگی های مطلوب فراوانی است که کنترل وزن،سلامت قلب و عروق و سلامت استخوانها تعداد کمی از این ویژگیها هستند.
 
مدت زمان انقضا پروتئین وی چقدر است؟
 
بر روی بسته بندی تمام محصولات پروتئین وی تاریخ انقضا و نحوه مصرف آن درج گردیده است.مصرف پروتئینهای تاریخ گذشته به دلیل از بین رفتن مواد جانبی آن که باعث تغییر رنگ و طعم آن میشود میتواند باعث ناراحتیهای معده یا شرایط بدتر نیز شود.
 
احتمال خراب شدن پروتئین وی به دلیل رشد میکرو باکتریال تا زمانی که در محیطی مات و غیر قابل نفوذ نسبت به آب و رطوبت باشد بسته بندی شوند کم است.
اگرچه مقدار چربی در این پروتئینها کم است اما پروتئین کانسنتریت یا پروتئین بلند(blend) مقداری چربی در آنها وجود دارد،که این چربی میتواند به واسطه تجزیه شیمیایی به وسیله اکسیژن موجود در هوا فاسد شود.تاکید میشود که برای ایمنی 100 درصد به اطلاعات مندرج روی بسته بندی که توسط شرکت تولید کننده ارائه کرده است پایبند بمانید.